Events

Mindfulness & Yin Yoga Workshop i
Charlottehaven på Østerbro

Mindfulness & Yin Yoga Workshop finder sted:

  • Nye datoer kommer til efteråret 2024

Denne workshop byder på fordybelse, smidighed, indre styrke og ro i krop og sind gennem yin yoga, mindfulness og åndedrætstræning. Til at starte med vil du blive guidet ind i en fredfyldt, meditativ praksis med åndedrætsøvelser, hvor du får plads til at give slip på tankerne og være til stede i nuet. Det er ikke svært at komme i gang med at meditere, og du vil blive præsenteret for forskellige øvelser, der let kan anvendes i hverdagen.

Vi fortsætter med Yin Yoga, hvor yogastillingerne holdes afslappet i 3-5 minutter. I fordybelse med fokus på åndedrættet vil du mærke dybe og rolige stræk i stillingerne, der smidiggør muskler, led og bindevæv. Når vi strækker bindevævet med yin yoga, afhjælper vi eventuelle blokeringer, hvilket giver mulighed for at skabe restitution, indre healing, større bevægelsesfrihed og nærvær.

Vi afslutter med en guidet Yoga Nidra, også kaldet yogisk søvn, der sætter kroppen og sindet ind i en dyb afslappende tilstand, der grænser op til søvn, mens man stadig er ved bevidsthed. Fordelene ved Yoga Nidra er omfattende for både krop og sind, da det tillader healing at finde sted og fremmer velvære.

Vores medlemmer sætter stor pris på Mindful Business og Teresa Sabrinas dedikation og evne til at skabe transformerende Mindfulness- og Yoga-oplevelser. Hun er en eftertragtet underviser i Charlottehaven, og hendes arrangementer er altid fuldt bookede med en venteliste
– Maria Schultz, Chef, Charlottehaven Konferencecenter.