Om

Mindful Business repræsenterer en sammenslutning af formålsdrevne undervisere inden for holistisk forretningsudvikling med særligt fokus på Mindful Leadership, Erhvervscoaching, Compassion, medarbejdervelvære og Yoga. Vores fællesskab er engageret i at skabe en positiv indflydelse og tilpasse sig et fælles formål og værdier, der strækker sig over forskellige ekspertiseområder. Når din virksomhed henvender sig med en forespørgsel, vil I uforpligtende blive præsenteret for undervisere, der er nøje udvalgt i overensstemmelse med jeres formål og virksomhedens behov.

Hvem står bag?

Teresa Sabrina Salvati grundlagde Mindful Business i 2017 parallelt med sit arbejde som selvstændig forretningsudviklingskonsulent, hvor hun rejste globalt for at lede resultatorienterede konceptudviklingsprojekter med fokus på bæredygtighed og ledelsesudvikling i Mellemøsten, Sydamerika, USA og Asien. Teresa Sabrinas personlige udvikling og professionelle erfaring igennem årene motiverede oprettelsen af Mindful Business, hvor hendes passion, erfaring og viden deles for at fremme skræddersyede og effektive mindfulnessprogrammer inden for medarbejdervelvære, lederudvikling, stressresiliens, udbrændthedsforebyggelse og personlig udvikling. På nuværende tidspunkt er Teresa Sabrina også engageret i arbejde med DTU Learn for Life, hvor hun har ansvar for CEL™ – Corporate Entrepreneurial Leadership Programmet.

Teresa Sabrina blev præsenteret for yogaens verden i barndommen og føler sig hjemme i en mindful hverdagspraksis. Hun har sammenlagt en 500-timers Certified Yoga Teacher (RYT) uddannelse i yoga, åndedrætsteknikker og meditation. Hun har en universitetsuddannelse inden for business fra Royal Holloway University of London, samt en afsluttende MBD – Executive Master i Business Development fra Copenhagen Business School. Desuden har hun tilegnet sig mere teoretisk og praktisk viden om mindfulness og erhvervscoaching i nutidens samfund ved Nordisk Gestalt Institut og SoulWorks. 

Igennem tiden har hun opholdt sig i templer i længere perioder i Vietnam, Cambodia og Thailand, hvor hun har praktiseret meditation og studeret buddhistisk filosofi, hvilket er en viden, hun ofte integrerer på en blid og neutral måde i sin undervisning. Teresa Sabrina tror på livslang læring, og hun tilegner sig løbende ny viden på CCT™ Compassion Leadership Training ved Aarhus Universitet, der kombinerer mindfulness, compassion meditationer, psykologi, hjerneforskning og praksisnære metoder til kultivering af compassion i hverdagen.

 

”Mindful Business er kendt for at skabe resultater og forandring både i en strategisk business-verden og inden for personlig udvikling. Dèt, der gør Teresa Sabina til en inspirerende underviser på det globale marked, er hendes særlige evne til at lede og undervise med autenticitet, hjertelighed og højere bevidsthed, så der bliver skabt en personlig og forretningsmæssig sund balance” – Sophia Clement, Founder, SoulWorks.dk