HVEM STÅR BAG

Teresa Sabrina Salvati

Teresa Sabrina blev præsenteret for yogaens verden i barndommen og føler sig hjemme i en mindful hverdagspraksis. Hun har sammenlagt 500-timers Certified Yoga Teacher (RYT) uddannelse i yoga, anatomi, åndedrætsteknikker og mindfulness.  Med videre, har hun en Business universitetsuddannelse fra Royal Holloway University of London, samt en afsluttende MBD – Executive Master i Business Development fra Copenhagen Business School. Ydermere har hun opnået både teoretisk og praktisk viden om mindfulness og erhvervscoaching i det moderne samfund ved Nordisk Gestalt Institut, SoulWorks og Aarhus Universitet.

Gennem årene har Teresa Sabrina tilbragt længere perioder i templer i Vietnam, Cambodia og Thailand, hvor hun har praktiseret meditation under vejledning af buddhistiske munke og studeret buddhistisk filosofi. Denne viden integrerer hun ofte på en blid og neutral måde i sin undervisning. Desuden har hun deltaget i 10-dages S.N. Goenka Vipassana-stilheds- og meditationsretreat hele fem gange

Teresa Sabrina er optaget af livslang læring og hun tilegner sig løbende ny viden på CCT™ Compassion Training udviklet af Standford University og Aarhus Universitet, der kombinerer mindfulness, compassion meditationer, psykologi, hjerneforskning og praksisnære metoder til kultivering af mindfulness og compassion i hverdagen.

Mindful Business siden 2016

Teresa Sabrina grundlagde Mindful Business i 2016 parallelt med sit arbejde som selvstændig forretningsudviklingskonsulent hvor hun rejste globalt for at lede resultatorienterede konceptudviklingsprojekter med fokus på bæredygtighed og ledelsesudvikling i Mellemøsten, Sydamerika, USA og Asien. 

Teresa Sabrinas personlige og professionelle erfaringer motiverede oprettelsen af Mindful Business, hvor hendes passion og viden deles med et netværk af dygtige undervisere for at fremme skræddersyede og effektive mindfulness og yoga programmer inden for medarbejdervelvære, lederudvikling, fokus, stressresiliens og personligudvikling.

På nuværende tidspunkt er Teresa Sabrina også engageret i arbejde med DTU Learn for Life, med ansvar for CEL™ – Corporate Entrepreneurial Leadership Programmet.

Sideløbende med sin forretningskarriere er Teresa Sabrina erhvervscoach og underviser i mindfulness samt Hatha Yoga, Vinyasa Yoga og Yin Yoga, hvor hun guider med blødhed, mens hun fokuserer på åndedræt, bevægelse, styrke og nærvær.