Undervisningsnetværk

Mindful Business repræsenterer en sammenslutning af formålsdrevne selvstændige undervisere inden for holistisk forretningsudvikling med særligt fokus på Mindful Leadership, Erhvervscoaching, Compassion, medarbejdervelvære og Yoga. Vores fællesskab er engageret i at skabe en positiv indflydelse og tilpasse sig et fælles formål og værdier, der strækker sig over forskellige ekspertiseområder. Når din virksomhed henvender sig med en forespørgsel, vil I uforpligtende blive præsenteret for undervisere, der er nøje udvalgt i overensstemmelse med jeres formål og virksomhedens behov. Alternativt, er I velkommen til at kontakte underviserne direkte via deres kontaktoplysninger. 

Teresa Sabrina Salvati

Teresa Sabrina er stifter af MindfulBusiness.dk. Hun har mange års erfaring som yoga- og mindfulnesslære, executive coach, lederudvikling og-forretningsudviklingskonsulent. 

Sophia Clement

Sophia er stifter af SoulWorks.dk og Executive Coach. Hun har mere end 20 års erfaring inden for purpose-driven and high consciousness leadership og organisatoriske forandringsprocesser. Igennem mere end to årtier har hun sammen med sit team designet og implementeret store interne forretningsintegrerede lederudviklingsprogrammer og purpose-drevne forandringsprocesser for en lang række af Danmarks største virksomheder samt i udlandet. 

Kira Løve

Kira er en erfaren yogalærer. Hun er stifter af MyYoga.dk og er E-RYT500 registreret hos Yoga Alliance. Siden 2006 har hun gennemført mere end 2.000 timers uddannelse inden for yoga, åndedrætstræning, anatomi og fysiologi, coaching og healing. Fra 2006 og frem til nu har hun uddannet mere end 100 yogalærere som RYT200 yogalærere, og hun har undervist i mere end 10.000 yogaklasser.